top of page
Inredningsplanering
Studio Kellberg-0030.jpg
Studio Kellberg-0058.jpg
IMG_3076.jpg

Med insikt

Vi har stora ambitioner när det kommer till kvaliteten på både designen och materialen (en del av oss har även stor ambition när det kommer till kvaliteten på kaffet!). Vi tror på hållbarhet och originalitet både i designen och materialvalen. Kundens önskemål och visioner är essentiella i allt vi gör och vi är också mycket noggranna med att bevara karaktären och historien i utrymmet vi planerar.

 

….eftertanke….

 

En väl fungerande, estetiskt tilltalande miljö är en stor del av vårt välmående. Vårt mål är att  skapa  vackra utrymmen som kompletterar kundens personlighet och livsstil. Vi fokuserar på kundernas behov och gör allt vi kan för att leverera bästa möjliga resultat.

 

…och hållbarhet

Vi planerar långvariga lösningar i både vår design och våra materialval. Vi vill planera stilrena utrymmen som är hållbara och som passar dina egna behov och önskemål -Inredningar som istället för att följa trender, speglar din personlighet och skapar glädje också i framtiden. Våra materialval baserar sig på hållbarhet så att materialen i ditt hem håller stilen  samtidigt som de är långvariga och ekologiskt ansvarsfulla. Naturliga material i inredningen som är kvalitativa och producerade med eftertanke och stil är byggstenarna i vår verksamhet.​​​

Screenshot 2021-11-16 at 18.48_edited.jpg

Inredningsplanering (fr. 65 € / h, inkl. Moms 24 %)

Vi utför all sorts både större och mindre projekt. Behöver du en planering till ditt hem eller kontor? -eller bara till exempel bara hjälp att hitta den rätta soffan? Vi fixar!

Young Businesswomen_edited.jpg

Inredningskonsultation ( fr. 260€ / 2h, inkl. Moms 24 %)

Vill du sköta planeringen av ditt hem själv men har fastnat på vägen? Vi kan komma till dig på ett konsultationsmöte där vi hjälper dig med problemen och hittar lösningar tillsammans. Konsultationen kan till exempel handla om färgval, materialval, möblering och textilier eller helt enkelt idéer för planeringen. Efter besöket får du ett sammandrag av konsultationen.

AEnB2Up31o9sEptFb82QUysoGYtoafHKhtJh_NtFS837Te3pBKe7DRetS8qoIlLeIlsc2zeCTUqrFgCMHXOOnFdeun

Styling

Ska du sälja ditt hem eller en fastighet/lägenhet?

En smakfull inredning ger potentiella köpare en inbjudande och positiv bild av objektet. Vi hjälper att styla objektet inför fotografering och försäljning.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Facebook
bottom of page